Header image Header image
 
 
Det mener kunderne

Foto-PR har mange kunder, som har haft gode oplevelser i forbindelse med fotoseancerne. Her kan du læse om nogle af dem.

"Sikke nogen fantastiske billeder. Dem er vi rigtig glade for :-)
Vi Synes fotograferingen var rigtig god. Det var hyggeligt og mere afslappende at være hjemme i stedet for i en butik, hvor man kan risikere der kommer andre kunder ind mens man er i gang med at fotografere. Fokus var omkring os og vores datter. Vi følte der var god tid til det hele. Vi fik gode instruktioner om hvordan vi skulle stå og holde hovedet. Det var specielt rart at du var ærlig og havde en mening om hvordan tingerne så ud.
Du har ihvertfald vores varmeste anbefalinger

Mvh Jane & Kristian"

---------------------

"Hold da kæft - det er helt syret, at se, hvor godt du har ramt den person, som jeg tror, jeg er."  Det var min umiddelbare kommentar, da jeg så de fotografier, som Poul havde taget af mig.
Klarere kan det vel næppe heller siges. En serie fotografier, der i den grad fanger personen bag ydret. Jeg kan ikke komme i tanker om andre fotografier af mig, der gør det samme.
Poul brugte meget tid og omtanke på at at tage disse billeder; det var bestemt ikke et samlebåndsarbejde. Det giver resultater ud over standarden. Jeg kan derfor varmt anbefale ham.

De bedste hilsener
Palle Bruselius"

sn2
g3
g1
 
     

 

  Fotograf: Poul Rald, Lejre, tlf. 4649 8000 mobil 5126 9509